30% off with code is one of the premier watchmakers in the world.

Tandartsen

FlexLogin is bedacht en in eerste instantie ontworpen voor het gebruik in tandartspraktijken.

Tandartspraktijken die al met FlexLogin werken, ervaren het als zeer prettig.

Praktische voordelen van FlexLogin

Hygiënische pasjes en readers.

Werkplekken kunnen nog steeds gedeeld maar veilig gebruikt worden.

Openstaande programma’s blijven, na het vergrendelen, doordraaien op de achtergrond.

Het in- en uitloggen op externe applicaties (bijvoorbeeld Exquise) kan met behulp van FlexLogin.

Registreert wanneer medewerkers gebruik maken van computers binnen uw bedrijf.

Flexibele inlogmethoden.

Probleem

Als tandarts herkent u waarschijnlijk deze situatie wel: Werkplekken in de tandartspraktijk staan vaak ingelogd met generieke accounts (bijv. balie-1, behandelkamer-1 etc.) met wachtwoorden die bekend zijn bij alle medewerkers. Als iemand van de werkplek wegloopt, blijft deze meestal onbeheerd open staan. Eigenlijk moeten systemen ook met persoonlijke accounts ingelogd worden, maar dat zit een gebruiker te veel in de weg en kost te veel tijd.

Gevolg: Slecht beveiligde werkplekken en amper een registratie van welke medewerker toegang heeft gehad tot de patiëntgegevens, laat staan wie die gegevens heeft gewijzigd. Voorheen was dat allemaal nog niet zo’n probleem, maar met de nieuwe AVG wetgeving moeten we dit soort dingen toch wat serieuzer nemen.

Oplossing

FlexLogin voegt een extra beveiligingslaag toe aan de werkstations en blokkeert het gehele systeem zolang er geen identificatiemiddel (bijvoorbeeld pasje) aanwezig is. Zodra een medewerker zijn persoonlijke pas en persoonlijke pincode presenteert, ontgrendelt de computer direct en zijn de openstaande applicaties weer te gebruiken. Ook wordt er een log bijgehouden van welke medewerkers gebruik maken van de werkplekken binnen uw bedrijf. Wanneer je de pas weer weghaalt wordt het scherm, toetsenbord en muis weer geblokkeerd. De werkplek staat dus nog steeds ingelogd met een generiek Windows account, maar heeft daarbovenop toch een persoonlijke beveiligingslaag gekregen.

Probeer het zelf!

Wilt u FlexLogin proberen? Wij bieden gratis toegang voor één medewerker. FlexLogin werkt met alle standaard NFC kaartlezers en bijbehorende pasjes. Deze kaartlezers en pasjes zijn voordelig aan te schaffen in onze webshop.